Priser er ex. moms ved 10 stk.

Let og hurtigt

Chayafirmagaver.dk sælger kun til erhvervsdrivende.

Generelle oplysninger
Virksomhedens juridiske navn: CHAYA ApS 
CVR nr.: 66111717 
Adresse Literbuen 9, 2740 Skovlunde
E-mail adresse: info@chaya.dk  
Telefonnummer: 3965 8898 
Etableringsår: 1980

Salg
Klik rundt på siden og lad dig inspirere af vores forslag. Ønsker du at handle online lægger du dine varer i indkøbskurven og fortsætter til ”Kassen” og følger anvisningerne. Har du specielle ønsker kan du ringe til os på 3965 8898 eller maile til chaya@chaya.dk, så sammensætter vi gaver efter dine ønsker.

Priser og rabatter
Chayafirmagaver.dk handler udelukkende med erhvervsmarkedet - B2B, og vores priser ligger alle under normale vejledende udsalgspriser. Endvidere er priserne ex. moms og ved minimum 10 stk. Ved køb af 100 stk. gives yderligere rabat (se den enkelte vare). 

Ved større antal kontakt os og få et godt tilbud.
Ved køb af Royal Copenhagen produkter kræves en godkendelse af jeres firma - derfor er ordren først bekræftet når I modtager en ordrebekræftelse fra Chaya.

Betaling
Du kan vælge at betale med Dankort, de fleste internationale kredit- og debetkort eller få en faktura tilsendt.  Vælger du Dankort eller anden kortbetaling, indtaster du dine kortoplysninger via en sikker forbindelse administreret af Nets. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra chayafirmagaver.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
Vi leverer med Post Nord eller fragtmand afhængig af varen. Alt emballeres forsvarligt. Der pålægges et gebyr for fragt på 120 kr. ex. moms. Prisen for fragten ses på din ordreside inden du godkender og bekræfter købet. Vores leveringstid er ca. 1 uge, dog afhængig af mængden. Skriv i bemærkningsfeltet den ønskede leveringsdato. Vi leverer til Danmark.

Reklamation
Hvis dine varer er beskadiget under forsendelsen, beder vi dig kontakte os. Vi vil hurtigst muligt fremsende nogle nye eller give dig pengene retur. Vi beder dig opbevare de beskadigede varer, til du har kontaktet os, da vi i visse tilfælde ønsker varerne retur som dokumentation. Vi betaler naturligvis for forsendelsen. Når du handler på chayafirmagaver.dk har du 6 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationer er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere straks efter, at du har opdaget manglen ved varen. Varen sendes til:
Chaya, Literbuen 9, 2740 Skovlunde

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for forsendelsen.

Beskatning af gaver
Gaver i form af naturalier og ting beskattes kun, hvis værdien overstiger 1.100 kr. incl. moms. Modtageren har oplysningspligten til at oplyse Told & Skat. Se mere her.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på chayafirmagaver.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos CHAYA ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren for CHAYA ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på chayafirmagaver.dk er Kirstine Laurents, Adm. Direktør. 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  

Oplysninger afgivet til chayafirmagaver.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos CHAYA ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CHAYA ApS via e-mail info@chaya.dk